Rijnmond Actief Groep - bestaat uit Vogelvereniging Rijnmond en Jeu de Boules Actief

Beste mensen,

Roy van Hilversum is acuut opgenomen in het MC Erasmus. Het zit hem niet mee de laatste tijd. In Juni had hij de BBQ voor nog geregeld na de babyshow, daarna is hij steeds weer met ernstige pijnklachten opgenomen geweest in twee ziekenhuizen. Eind september is hij met ernstige klachten op de borst opgenomen in het Erasmus Ziekenhuis, waar hij gelukkig goed is geholpen. Hij moet echter nog wel aan de bloedvaten in zijn benen geopereerd worden en dan zou de pijn minder moeten worden en kan hij er weer op lopen!  Roy is zo'n 43 jaar lid, een trouw lid en het zou fijn zijn als we hem allemaal een hart onder de riem zouden steken!

Vanaf 20 januari 2018 staat er een nieuwe stand met dierenvoeding en beno19. zodat hij hierin kan voorzien. Imformeer ook als het niet in het assortiment zit, dan kan hij kijken of hij daarin kan voorzien.

info@marksdierenvoedingenzo.nl

of bel; 06 - 385 30 332

--------------------------------------------------------------------------------------------------

5 Oktober 2018 is de volgend Bingo. De zaal gaat om 19.15 uur open.                     Aanvang bingo om 20.00 uur aan de Aldenkamp 1, 3085 NL Rotterdam - zuidwijk.